Att träna och låta andra följa din träning är en trend som har hållit i sig i flera år vid det här laget. Det finns massor av bloggar att följa om man vill ha motivation och tips på hur man ska träna rätt. Det är en väldigt positiv trend då träning inte bara gör kroppen starkare, utan man får även mer energi. När det gäller just bloggarna så finns det massor av olika svenska bloggare att följa

Alexandra Bring
En av de största träningsbloggerskorna är Alexandra Bring. Hennes blogg är fokuserad på träning, kost och mental hälsa, alltså att man mår bra samtidigt som man tränar. Hon har till och med lanserat sitt egna kosttillskott för tjejer som tränar, Femimal. På hennes blogg hittar du recept, träningsbilder och inspiration samt en mängd andra intressanta ämnen.

Ida Warg
En annan känd bloggerska inom träningssegmentet är Ida Warg från Stockholm. Hon är väldigt öppen och ärlig om sig själv och delar med sig av både bra och dåliga erfarenheter. Hennes mål med bloggen är att fungera som en personlig tränare på nätet, så om du vill börja träna så kan du med fördel läsa hennes blogg och ta del av hennes tips.

Det finns även många fler bloggar än bara dessa att följa, och alla är inte stenhårt träningsinriktade heller, utan många blandar även med andra ämnen som mode, livsstil och resor. En av de mest kända profilerna är Sofi Fahrman, känd från både dagstidningar och tv. Tillsammans med Julia Fors så släppte de boken superlicious, en bok om träning, matrecept och tips för att må bra. Boken är läsvärd även för den som inte tränar regelbundet då den ger tips på hur du kan komma igång ordentligt.Träningsbloggar 1

Av någon anledning så finns det många fler tjejer som bloggar om träning än vad det finns killar. Dock så finns det en del killar som driver bra bloggar som kan vara inspirerande att följa. Gymgrossisten, en känd webbutik som säljer kosttillskott, har en hel del intressanta artiklar att läsa i deras inspirations del. Du kan även följa vad deras team sysslar med när de tävlar runt om i världen.

Taggar