Kenza Zouiten, den välkända bloggerskan från Stockholm, är ett känt namn i de flesta hem. Alla har kanske inte sett hennes blogg eller de videoklipp hon kontinuerligt lägger upp på internet, men trots det vet de flesta ändå vem hon är. Hon gör reklam för trendig inredning från sleepo, går på röda mattan i fantastiska klänningar, reser världen över med vänner och pojkvän och driver sina företag med precision. Hennes utseende och hennes målmedvetenhet har gjort henne till ett lika stort namn utomlands som i Sverige och hon syns ständigt på fotografier från semesterresor och galor i moderiktiga kläder och noga utvalda accessoarer.

Framtiden är här

Något oerhört spännande skall komma att ske under 2017. I mars för att vara helt korrekt. Kenza ska samarbeta med Google och släppa klädesplagg helt designade efter konsumentens önskemål. Detta skall ske med hjälp av teknik som skräddarsyr ett önskat plagg efter användarens behov och livsstil. I takt med att utvecklingen går framåt får vi ständigt ta del utav otroliga lösningar och uppfinningar och den lösning Kenzas företag tar fram i samarbete med Google är inget undantag. Ivy Revel, företaget Kenza driver med bland annat sin sambo Alexander gjorde snabbt succé bland hennes bloggläsare och med en stor investering från ett dotterbolag till H&M kunde företaget snabbt utvecklas. Det faktum att Kenza ständigt ses i de senaste modeplaggen och på fotografier tagen världen över är självklart bra marknadsföring för företaget. Eftersom karriären som bloggare förr eller senare kommer ta slut är det ett smart drag att satsa stort på det stora intresset mode under tiden man är högaktuell och på så vis, tack vare bloggen, få en inbyggd kundbas redan från första början.

Vägen till framgång

Kenza Zouitens väg till framgång har varit spikrak, i alla fall om man får tro tidningar och olika medier. Hon föddes i Stockholm med bodde sedan i Marocko från 2 till 6 års ålder. 2009 tog hon studenten från Cybergymnasiet i Stockholm och har sedan dess ägnat en stor del av sin tid åt mode. Hon har designat skor och kläder i samarbete med stora kedjor så som Wildflower, H&M och Guldfynd. Hon har arbetat för MTV som reporter och stått modell för bland annat JC. Hon har även prytt ett flertal olika tidningsomslag, så som Vecko Revyn, Frida, Solo och många andra. Hon har varit programledare för ett webb-tv-program och skrivit skivkontrakt med Universal Music. Samtidigt har hon arbetat hårt med sin blogg, uppdaterat sitt instagramkonto, förlovat sig med pojkvännen och umgåtts med vänner och familj. Att säga att denna kvinna har många eld i järnen är en underdrift. Det faktum att hon hunnit med allt detta trots sin ännu unga ålder är djupt imponerande. Det är inte konstigt att många unga kvinnor ser henne som en förebild.