Skall du inreda ditt nya hem eller är du kanske bara trött på hur vardagsrummet ser ut? Önskar du att ditt hem såg ut som taget ur ett inredningsmagasin? Då kanske en bra inredningsblogg hade varit något för dig. Här kan du nämligen hitta inspiration och ta del utav tips och trix från välkända och omtyckta inredningsprofiler. Idag är internet den självklara källan till kunskap och tillgången till bra bloggar är obegränsad. Dels går det att finna ett flertal privatpersoner som ägnar sig åt sitt största intresse, dels driver de stora magasinen och tidningarna ett flertal bloggar med inriktning på en rad olika ämnen. Det spelar med andra ord ingen roll om du gillar vit och lantlig inredning, detaljer i kalla metaller eller högblanka köksskåp i svart, på internet finns det garanterat en inredningsblogg som tillfredsställer alla dina behov. Vill du har tips på nya bloggar att njuta av är det bara att läsa vidare.

Många svenska inredningsbloggar

Först ut är den välkända och älskade bloggen Trendenser. Bloggen startades 2005 av Frida Ramstedt och är Sveriges äldsta och mest besökta inredningsblogg. Här får du reda på allt du behöver veta om inredningsvärlden. Du får ta del utav de senaste trenderna och nyheterna samt se vackra bilder på olika hem och stilar. Denna blogg vann dessutom Elle decorations pris som bästa inredningsblogg 2016, så du kan vara säker på att detta är en blogg av hög kvalitet med många intressanta och regelbundna inlägg. det finns många inredningsbloggar som också behandlar lantliga hem och mer personlig heminredning. I Sverige är den vita och lantliga inredningsstilen fortfarande populär och det finns ett flertal bloggare som mer än gärna visar upp sina hem. Mitt liv på landet och Lantlif är två exempel på bloggare som bjuder på vackert slitna möbler, underbara fotografier och mycket annat. Bloggarna är något mindre än ovannämnda Trendenser men håller trots det hög kvalitet. De är dessutom skrivna av privatpersoner och ger en vacker inblick i en medmänniskas liv, till skillnad från Trendenser som enbart fokuserar på nyheter och trender.

Internationella bloggar från andra sidan världen

Om du känner dig trygg med din engelska och vill lära dig mer om amerikanska trender kan EyeSwoon vara något för dig. Bloggen drivs av inredningsdesignern Athena Calderone och är skriven på engelska. Här står vackra bilder på såväl heminredning som mat i fokus och tillsammans skapar de en blogg utöver det vanliga. Texten är inte allt för svår att förstå, kan du bara grunderna i engelska kommer den gå utmärkt att läsa. Även om du inte kan språket är bloggen, tack vare de fantastiska bilderna, ändå värd ett besök. Om du älskar gör det själv projekt kan Vintage Revivals kanske vara något för dig. Denna sida bjuder på massvis av inspiration samt en hel del tips på renovering av gamla möbler. Du får även ta del utav ett flertal före och efter bilder och förvånas över den skillnad ett lager färg kan göra. Så ta en titt och bege dig sedan till www.byggmax.se och köp det material du behöver för att genomföra din egen förvandling.