Sverige är ett land med många duktiga bloggare, men om du känner dig redo för att titta utanför landets gränser kan en helt ny värld öppna sig – bokstavligt och bildligt. Om du vill läsa något annat än Blondinbella och Kenza kan Hollywood locka med kändisbloggar som följer stjärnornas varje steg på röda mattan såväl som i privatlivet. Om du hellre vill höra deras egna ord har många kändisar egna bloggar där de uppdaterar sina läsare om senaste nytt. Bloggarna skiljer sig mycket åt beroende på vem som sitter bakom skrivbordet, men gemensamt har de alla bloggens unikt direkta tilltalssätt som gör materialet enkelt att ta till sig och roligt att läsa.

Perez Hilton har varit ett av bloggvärldens allra största namn i snart ett årtionde. Han startade sin blogg i mitten av 00-talet för att producera lockande kändisnyheter, och det har han sannerligen lyckats med. Få har lika goda kontakter i kändisbranschen som Perez Hilton, eller Mario Lavandeira som han egentligen heter, och han har lyckats gräva fram en lång rad scoop under sin karriär som kändisbloggare. Hans blogg har hundratusentals läsare varje dag och människor från hela världen följer hans uppdateringar för att få läsa det senaste i nyhetsväg om Hollywood.Internationella bloggare 2

Om du föredrar att få dina nyheter direkt från hästens mun ska du kolla in bloggar som är signerade stjärnorna själva. Faktum är att många av de största amerikanska berömdheterna har startat upp sina egna skrivstugor på nätet. Ett exempel på det är skådespelaren Joseph Gordon-Levitt som är känd från en rad storfilmer, däribland Inception. På sin blogg skriver Gordon-Levitt om det mesta mellan himmel och jord, och han verkar ha en förkärlek för bilder. En annan kändis som gillar bloggen är Kim Kardashian. Hennes blogg verkar till största del fungera som ett marknadsföringsverktyg eftersom hon ofta påminner sina läsare om uppkommande evenemang, men då och då skriver hon också längre uppdateringar om andra saker. Dessutom kan det vara ett bra sätt för Kardashians fans att få reda på sådant som finns i stjärnans kalender.

Den som följer kändisbloggarna noggrant får snabbt bekanta sig med nyheter om kändisarnas plastikingrepp, och där är just Kim Kardashian ingen nybörjare. Om du känner dig inspirerad och vill utforska möjligheterna för plastikkirurgi Stockholm finns det bra ställen att vända dig till.

Taggar