Du har som mål att kunna leva heltid på internet. Som bloggare, youtuber eller kreatör på något annat sätt. Men du behöver betala dina räkningar med ett vanligt jobb medan du bygger upp sajten. Då är det smart att skriva riktigt bra personliga brev och CV:n som står ut.

Personliga brev och CV:n som står ut

Som bloggare eller annan onlineföretagare gillar du säkert att skriva, att förmedla dig med ord och bilder. Men det är inte samma sak som att skriva ett personligt brev och CV för att söka jobb. Särskilt inte om sanningen är att du helst skulle vilja vara egenföretagare, istället för att behöva jobba för någon annan. För att snabbt få ett jobb ska du använda Cowrites textrobot med automatiserat skrivande för att på bara ett par minuter skriva schyssta CV:n och personliga brev. Istället för att du spenderar massa tid på att skriva individuella CV:n och personliga brev till olika företag och arbetsplatser, så överlåter du det mesta till roboten. Du får ett mycket bättre resultat och kan använda tiden på ett bättre sätt. Gå in på Cowrite och testa deras tjänster för att skriva riktigt bra CV:n och personliga brev.

Bra jobb för din blogg

Eftersom ditt mål inte är att vara anställd under resten av ditt liv, utan ha ett eget företag, är det smart att söka jobb som tar dig närmare målet. Målet med jobbet är naturligtvis att du ska få in pengar. När du söker jobb kan du då antingen satsa på enklare jobb som inte kräver så mycket. Så att du kan lägga all din kraft på din blogg eller webbshop när du kommer hem. Eller så satsar du på ett jobb där du kan lära dig kunskap som du sedan har nytta utav. Det kan vara kundtjänst, marknadsföring, fotografering eller organisation. Planerar du en blogg och Youtubekanal kring ett särskilt ämne? Det kan vara hundar, hästar, sport eller ekonomi. Då är det smart att hitta ett jobb i den branschen. Då får du mer kunskap och en bättre känsla för kundgruppen. Skaffa dig ett arbete som blir en del av din väg framåt.

När du söker jobb ska du även tänka på hur du tar dig fram och tillbaka till jobbet. Antingen ska jobbet vara på ett kortare avstånd så att du kan gå eller cykla. Då får du daglig motion, vilket är viktigt för att kunna prestera bra. Eller så ska det vara ett jobb där du kan sitta på en buss, tåg eller pendeltåg och arbeta. Med en laptop, mobil eller surfplatta i knät hinner du skriva bloggartiklar, lära dig nya program och vara på sociala medier för att marknadsföra din sajt.